Reacties van klanten

 • Reactie van Rachel

  'Heel erg blij met het lespakket 'in gesprek met kinderen.' Niet alleen ik, maar ook mijn collega's! Het lespakket is zeer overzichtelijk en behandeld op een laagdrempelige manier verschillende belangrijke thema's. De werkbladen maken het praktisch en je kunt gelijk beginnen, erg fijn.'

 • Reactie van Katrien

  Ik had het geluk om kampioen in Lezen te winnen. Wat een mooi en bruikbaar materiaal. Het materiaal is heel mooi in opbouw. De blaadjes zijn mooi gestructureerd, zeker niet te druk. De tekst heeft een groot lettertype en de belangrijke woorden worden via prenten weergegeven. Heel fijn dat ook het lidwoord mee wordt opgenomen bij de woordenschat. Om het begrip na te gaan, moeten de kinderen een tekening maken. Voor hen vaak leuk om te doen. Knap materiaal. 

 • Reactie van Karen

  Erg blij met mijn Kampioen in spelling NT2. Zeer bruikbaar en duidelijk gestructureerd.  Veel gebruik van prenten. De woordenschat wordt op die manier ook ingeoefend.

 • Reactie van Patricia Nieboer

  Ik ben ontzettend blij met mijn combinatie pakketten 1 en 2 van Kampioen in Nederlands. Er zijn legio mogelijkheden om je lessen mee in te vullen, waarbij de leerlingen zich op een speelse manier veel woorden eigen kunnen maken. De leesteksten zijn op twee niveaus, waardoor ze en voor een jonge gevorderde lezer en voor een wat oudere lezer geschikt zijn om te lezen. De opdracht 'teken wat je leest' is een erg leuke invulling om te zien of ze werkelijk begrepen hebben wat ze hebben gelezen. De memory spellen die er bij inbegrepen zitten zijn leuk om te doen. Zeker aan het einde van de dag als de concentratie wat afneemt, is het leuk om op een wat praktischere manier te leren. Verder vind ik het brede aanbod van onderwijscadeau ideaal. In mijn omgeving probeer ik steeds meer mensen enthousiast te maken voor deze methode.

 • Reactie van Laila Koper

  Ik maak al meerdere jaren gebruik van Onderwijscadeau. Het is duidelijk, op niveau en de leerlingen kunnen zelfstandig of met hulp aan de slag. De talen kampioen in Spaans en Duits zijn goed opgebouwd. De kinderen vinden het erg leuk om in te werken. Week van de poëzie gebruik gemaakt van een werkboek poëzie. Laagdrempelig en leerzaam. Nu recent Kampioen in begaafden! aangeschaft. Leuke onderwerpen met weetjes. Duidelijk en leesbare teksten. 12 weken een leuke les. Ik maak ook gebruik van de wekelijkse tekst. Een mooie afwisseling met lezen en leren. Blij met Onderwijscadeau.

 • Reactie van Liesbeth Benoot

  Wij zijn fan van kampioen in Nederlands NT2! Het pakket geeft voldoende kans om de woorden op een speelse wijze aan te leren. De kinderen smullen van het werk wat ze zelfstandig (!) in de klas kunnen maken! Ook het begrijpend lezen is echt op niveau voor de NT2 kinderen. Zo fijn dat er plaatjes zijn zodat de kinderen beter weten wat ze aan het lezen zijn! En dat is ook zo voor spelling: fijn dat er bij de woorden een plaatje staat! Zo werken de kinderen niet alleen aan spelling maar ook aan woordenschat. Wij (juffen maar vooral de kinderen) zijn grote fan!